Me Miehet

on nyt Mies24

Mies24.com on miehille suunnattu ajan hermolla liikkuva verkkosivusto. Mies24.com -sivustolta voit lukea juttuja muodista, trendeistä, viihteestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja kaikesta muusta mitkä kuuluvat nykyaikaisen miehen elämään.

www.mies24.com

Copyright © Me Miehet | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Sisällön tarjoaa Blogger.
Sports men 300x250

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

OTSIKKO

MUOTI JA TYYLI

RUOKA JA JUOMAT

LIFESTYLE

FUCKING TRENDY UUSIMMAT

AUTOT


Men 728x90

VROOM MAGAZINE - UUSIMMAT

VIIHDE

PÄIVÄN HUPIHETKET

MUOTI JA TYYLI

PUKEUTUMINEN

Men Premium 468x60

Crocs tuo värit kesään



Crocsin tuleva kevät ja kesä pursuavat värejä ja iloa! Crocsilla tiedetään, että värit eivät ainostaan kerro kantajastaan, vaan ne voivat myös tehdä päivästä paremman. Siksi tiedossa on rohkeita, kirkkaita ja heleitä uutuuksia. Elämä on hauskempaa, kun värittää reippaasti myös viivojen ulkopuolelta!
"Tulevan kesän mallistomme on täynnä värikästä iloa. Palaamme juurillemme ja tuomme lisää purjehduskenkiä valikoimaan. Lisäksi tulossa on näyttäviä, läpikuultavia sandaaleja sekä uutuuskenkä, jonka taipuvuus ja mukavuus ovat vertaansa vailla", kertoo Crocs Nordicin toimitusjohtaja Ville Rönkkö.

Stretch Sole -mallisto – kesän ehdottomat lempikengät
Crocsin vallankumouksellisia Stretch Sole -kenkiä varten on kehitetty uudenlainen Fit2U-rakenne. Mikään toinen kenkä ei ole niin istuva, mukautuva ja taipuisa. Kesän mukavimpia kenkiä on saatavilla monen mallisina miehekkäistä nauhakengistä kepeisiin ballerinoihin. Kengissä on kangaspäällinen, kekseliäästi nivelletty pohja ja kaiken yhdistävä ainutlaatuinen venyvä punos. Stretch Sole -jalkineet ovat saatavilla ainostaan Crocsin omista liikkeistä ja verkkokaupasta.

Boat-mallisto – seilaa suveen tyylillä
Purjehduskengät tekevät paluun, mutta ovat matkan varrella muuttuneet kevyemmiksi, värikkäämmiksi ja paljon hauskemmiksi! Purjehdustarkoituksiin alun perin kehitetyt Crocs-jalkineet palaavat merellisille juurilleen ja Crocs esitteleekin nyt täysin uudenlaiset purjehduskengät koko perheelle. Iloiset ja tyylikkäät kengät eivät sovellu ainoastaan seiloreille, vaan kaikkiin kesäisiin puuhiin.

Läpikuultavat uutuudet – ylläty iloisesti
Kekseliäistä Huarache-sandaaleista siroihin kesäkenkiin – Crocsin läpikuultavat uutuusmallit ovat heleitten värien ilotulitusta. Flirttailevan sievät, huolettomat kengät tuovat kesän asuun kuin asuun. Mallistosta löytyy sandaaleja, ballerinoja ja kiilakorkoja naisille ja tytöille. Valloita kepeästi kesäkadut, rannat ja iltahipat!

Varvassandaalit – rentoa eleganssia
Letkeän sporttiset varvastossut ovat osa monen suomalaisen kesäasua, ja Crocsilta löytyy niitä moneen tyyliin aina klassisesta sporttiseen ja trendikkäästä rentoon. Sandaalimallistoon on lisätty monia mielenkiintoisia yksityiskohtia ja materiaaleja, mutta kaiken kruunaa Crocsin oma, ultrakevyt ja kestävä Croslite-materiaali. Anna varpaidesi nauttia auringosta Crocsin flipflopeissa!
Crocsin kevät/kesä 2014 -mallisto on saatavilla helmi-maaliskuusta 2014 alkaen.

Lasse Örling 31.10.2013
Kuva: Crocs


Lähetä kommentti